info@mihanplangroup.com
021-44660422

خطای صفحه سفید وردپرس

خطای صفحه ی سفید وردپرس

خطای صفحه ی سفید وردپرس مرگ یا همان (White Screen of Death) یکی از شایع ترین خطاها در وردپرس است. خطای صفحه سفید وردپرس هیچ گونه پیغامی نمایش نمی دهد و گویی مخاطب در وردپرس قفل شده است ، به همین جهت میتواند خطایی ناامید کننده باشد. اما نگران نباشید ما در این مقاله سعی کردیم همه راه حل هایی که به رفع این مشکل کمک خواهند کرد را برای شما بیاوریم. حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

خطای صفحه سفید وردپرس

گاهی این خطای صفحه ی سفید وردپرس صرفا قسمت خاصی از وب سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد . به عنوان مثال شما خطای صفحه ی سفید مرگ را تنها در قسمت مدیریت سایت و یا در یکی از صفحات سایتتان مثل یک پست خاص مشاهده می کنید ، در حالی که بقیه قسمت های سایت به خوبی کار میکنند و خطایی در آن ها وجود ندارد.

پیش از اینکه هر گونه تغییری در سایت خود ایجاد کنید ، حتما از سایت تان یک نسخه بک آپ تهیه کنید.

علت ایجاد خطای صفحه سفید مرگ در وردپرس

اکثر اوقات خطای سفید مرگ وقتی مشاهده می شود که به این معنی ست که یک اسکریپت در وب سایت شما حافظه (memory limit)  را درگیر کرده است.

این اسکریپت بدون پاسخ یا توسط سرور میزبان وردپرس شما کشته می شود ، یا به راحتی زمان پاسخگویی آن به اتمام می رسد. به همین علت هیچ پیغام خطایی ایجاد نمی شود و شما صرفا یک صفحه سفید ساده را مشاهده می کنید.

گاهی اوقات نیز ممکن است به جای یک صفحه سفید ساده ، یک پیغام خطا را مشاهده کنید. چه یک پیغام خطا ببینید و چه یک صفحه ی سفید مشاهده کنید ، مشکل یک خطای یکسان است .

ممکن است این خطا به علت استفاده از تم یا پلاگین کدگذاری نشده روی سایت شما رخ دهد. همچنین در صورت بروز برخی مشکلات در سرور هاست شما نیز ممکن است این خطا را مشاهده کنید.

از آنجایی که خطای صفحه سفید مرگ می تواند ناشی از موارد مختلفی باشد ، برای رفع آن نیاز به بررسی و عیب یابی چندین مورد را دارید. در ادامه این موارد را بررسی می کنیم.

آیا این مشکل در سایت های دیگر شما نیز وجود دارد ؟

اگر سایت های وردپرسی دیگری را روی همان حساب میزبانی تان نصب کرده اید ، می توانید در اولین گام بررسی کنید که آیا در آن سایت ها نیز این مشکل وجود دارد یا خیر .

اگر آن سایت ها نیز به این خطا برخورده بودند ، به احتمال قوی در سرویس میزبانی شما مشکلی پیش آمده است. این مسئله میتواند مشکلی موقتی باشد که خدمات آنها را تحت تاثیر قرار داده باشد. در این مورد بهتر است برای راهنمایی بهتر و کسب اطلاعات با پشتیبانی سرویس میزبانی خود تماس بگیرید.

از طرف دیگر اگر مشکل تنها مربوط به یک سایت خاص بود ، حال باید موارد دیگر آن سایت را بررسی کنید.

در ادامه چندین روش برای رفع دستی این مشکل برای شما بیان کردیم.

پاک کردن کش مروگر

در اولین گام اطمینان حاصل کنید که مشکل از مرورگر شما نیست. برای بررسی این مورد کافیست کش مرورگر خود را پاک کنید. به عنوان مثال در گوگل کروم باید بر سه نقطه ای که بالای صفحه سمت راست می بینید کلیک کنید و در قسمت more tools ،گزینه Clear browsing data را انتخاب کنید.

خطای صفحه سفید وردپرس
پاک کردن کش مرورگر کروم

سپس درپنجره ای که باز می شود گزینه clear data را انتخاب کنید.

خطای صفحه سفید
پاک کردن کش مرورگر کروم

پاک کردن کش وردپرس

گاهی اوقات ممکن است این خطا به علت پاک نشدن حافظه کش رخ دهد. شما میتوانید به راحتی با  پاک کردن کش وردپرس به وسیله افزونه های بسیاری که برای این امر وجود دارد مانند افزونه wp rocket این کار را انجام دهید.

فعال کردن حالت دیباگ وردپرس

اگر روش قبلی نیز به شما کمکی نکرد ، مرحله ی بعدی فعال کردن حالت خطایابی یا همان دیباگ در وردپرس است. با اینکار میتوانید خطاهای موجود را ببینید.

برای اینکار کافی ست دو خط کد زیر را یا در فایل wp_config.php سایت خود ویرایش و یا اگر نبود اضافه کنید.

;define( 'WP_DEBUG', true)

;define( 'WP_DEBUG_LOG', true )

با فعال کردن این مورد حال صفحه خالی شما شامل خطا ها و اخطار ها خواهد بود. این موارد ممکن است به شما کمک کنند تا علت اصلی بروز خطای صفحه سفید وردپرس را پیدا کنید.

همچنین اگر در صفحه خطایی مشاهده نکردید میتوانید به پوشه ی wp_content مراجعه کنید و فایل debug.log را در آنجا مشاهده کنید.

افزایش حافظه (Memory Limit)

معمولا این خطا وقتی اتفاق می افتد که حافظه شما کم است. برای رفع این مشکل ، باید حافظه PHP را افزایش دهید. این اجازه می دهد تا اسکریپت از حافظه بیشتری برای اتمام کاری که در حال انجام بوده است ، استفاده کند.

به چندین روش می توانید حافظه PHP یا همان memory limit را افزایش دهید :

  • میتوانید به پنل کاربری هاست خود بروید و از طریق فایل wp-config که در پوشه ی اصلی وردپرس تان است آن را ویرایش کنید. میتوانید این مقدار را روی 128 یا 256 قرار دهید.

;define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M’)

  • میتوانید این کار را از طریق فایل .htaccess انجام دهید. کافی ست کد زیر را درون آن اصافه کنید :

php_value memory_limit 128M

  • روش دیگری نیز که برای اینکار وجود دارد از طریق فایل ini می باشد ، کافی ست کد زیر را به به فایل php.ini اصافه کنید :

memory_limit = 128M

اگر با وجود افزایش مفدار حافظه مشکل حل نشد ، روش های بعدی را امتحان کنید.

غیر فعال کردن همه افزونه ها

اگر افزایش حافظه به رفع مشکلتان کمکی نکرد و یا خود سایت حافظه ی بالایی مانند 256 یا 512 مگابایت داشت ، پس باید غیر فعال کردن افزونه ها را امتحان کنید.

گاهی این مشکل به خاطر یک پلاگین یا تم خاص به وجود می آید. برای بررسی این مورد اگر به قسمت مدیریت سایت خود دسترسی دارید وارد آن شوید و به بخش افزونه > افزونه های نصب شده بروید . تمام افزونه های نصب شده را انتخاب کنید و از بالای آن در بخش کار های دسته جمعی گزینه غیر فعال کردن را انتخاب کنید و اجرا را بزنید .

پوشه پلاگین ها در سی پنل

اگر به بخش مدیریت سایت به علت همین خطای صفحه ی سفید وردپرس دسترسی ندارید میتوانید از طریق کنترل پنل هاست خود آن ها را غیر فعال کنید.

به این صورت که وارد پوشه ی public_html در سایت خود شوید. به پوشه wp_content بروید. در آنجا می توانید پوشه ی plugins را مشاهده کنید. برای غیرفعال کردن پلاگین ها کافیست روی پوشه راست کلیک کرده و گزینه rename را انتخاب کنید و نام این پوشه را تغییر دهید به عنوان مثال به نام plugins-deactivated تغییر دهید .

از آنچاییکه وردپرس برای بارگذاری همه پلاگین ها به دنبال پوشه ای به نام plugins میگردد ، وقتی این پوشه را پیدا نکند به سادگی همه پلاگین ها را غیر فعال می کند.

حال دوباره امتحان کنید و ببینید آیا مشکل رفع شده است یا خیر. اگر این روش موجب حل مشکل شد حال یک به یک هر یک از پلاگین ها را فعال کنید و تست کنید که مشکل از کدام یکی از آن هاست. وقتی پلاگینی که عامل ایجاد این خطا بود را پیدا کردید میتوانید آن را با پلاگینی مشابه جایگزین کنید یا این مشکل را به تیم سازنده آن پلاگین اطلاع دهید.

جایگزینی قالب با قالب پیشفرض

اگر مشکل از پلاگین ها نبود حال باید قالب را بررسی کنید. برای اینکار ابتدا از پوشه قالب خود یک بک آپ تهیه کنید. برای این کار میتوانید به پوشه wp_content/themes رفته و پوشه قالب مورد نظرخود را با انتخاب compress فشرده و سپس دانلود کنید.

حال قالب را از پنل کاربری هاست خود حذف نمایید. پس از حذف قالب ، وردپرس به طور خودکار قالب پیشفرض را جایگزین قالب قبلی می نماید. با این کار اگر مشکل از قالب شما باشد دیگر خطای مورد نظر نمایش داده نمی شود و خطا رفع می شود.

امیدواریم با استفاده از روش هایی که در این مقاله مطرح شد بتوانید خطای صفحه سفید وردپرس را برطرف کنید. ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید.

بیشتر بخوانید